OVER FOODSTEP

Kernwaarden Foodstep

Met begrip voor elkaar, in alle facetten, proberen we tot in het diepste te begrijpen waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Dit is de basis waarop wij met elkaar kunnen brouwen aan inzichten en acties die werken. Met een gezonde dosis bravoure bouwen wij aan de toekomst voor elkaar, voor de markt.

Waarom Foodstep?

Liefde voor het vak, ondernemerschap, servicegerichtheid: bij Foodstep lijken we in veel opzichten op onze klanten. Ook wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om verwachtingen te overtreffen en willen het elke dag een beetje beter doen. Die dynamiek maakt de wereld van eten en drinken in onze ogen tot de leukste branche die er bestaat… en ons vak tot het mooiste vak. Want wie in Foodservice waarde wil creëren, kan niet zonder de juiste kennis. En wij, Foodsteppers, doen niets liever dan het verzamelen, verrijken, vertalen en verspreiden van die kennis: we laten graag zien wát er gebeurt en waaróm. We bieden onze klanten die heldere inzichten én geven hen frisse ideeën voor een duurzame voorsprong. Zo helpen we de verbindende kracht van eten en drinken versterken. Daar zetten we ons vol passie voor in.

Over Foodstep

Het doel van Foodstep is de markt te helpen ontwikkelen. Hoe we dat doen? Foodstep biedt je inzicht in de foodservicemarkt. Door marktinformatie te verzamelen, vertalen en verrijken. We kijken wat er speelt in de foodservicemarkt en willen begrijpen waarom dat gebeurt. Op basis van onze expertise vertalen we deze informatie naar inzichten en frisse ideeën. Dit doen wij vanuit data-analyse, consumentenonderzoek en onze eigen marktkennis: onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de foodservicemarkt. Bovendien hebben we inzicht en contacten in de hele keten. Daardoor kunnen we niet alleen nieuwe ideeën ontwikkelen, maar ook zorgen dat deze aansluiten op de dagelijkse praktijk.

 

 

 

Ontmoet het team

Mark Michies

Aanvoerder

Met zijn voelsprieten uit verkent Mark nieuwe marktkansen. Hij zorgt dat onze producten en adviezen steeds aansluiten op de informatiebehoefte in de markt.

Stuur een mail

Gerard Sterkenburg

Routeplanner

"If you aim for the moon and miss, you’ll still be among the stars…" Gerard zijn kracht zit in het bedenken van die andere route, bij het anders denken en doen voor onze klanten en onszelf.

Stuur een mail

Ruben de Bruijn

Raadgever

"Our world needs imagination, innovation and ideas as much as it needs accounting, discipline and systems." Ruben helpt je tot nieuwe inzichten te komen.

Stuur een mail

Patricia van Olderen

Organizer

Bedacht is nog niet uitgevoerd. Naast dat ze haar skills inzet om te zorgen dat alles op het juiste moment samenkomt, zorgt Patricia ervoor dat ons team het beste uit zichzelf haalt!

Stuur een mail

Dick Mulder

Ondersteuner

Als organisatie blijven wij investeren in vernieuwing. Om dit mogelijk te maken moet ook de financiële kant geregeld worden en daar hebben we Dick voor.

Stuur een mail

Loes Smits

Probleem Oplosser

"Big Data is not about the data, the real value is the analytics." Loes houdt zich bezig met het behandelen en oplossen van Foodservice gerelateerde vraagstukken

Stuur een mail

Charlotte Kerkhof

Junior Sales Consultant

"Big data is at the foundation of all the megatrends that are happening." Charlotte houdt zich bezig met de gezonde monitor en het behandelen van foodservice gerelateerde vraagstukken.

Stuur een mail

Sabine van Engelen

Data Scientist

Stuur een mail

Femke van Dijk

Junior data-analist

Stuur een mail

Yvette Hut

Junior data-analist

Stuur een mail

Frans van Gemerden

Junior data-analist

Stuur een mail

Thura Rutten

Junior Consultant

Stuur een mail

“We verzamelen, verrijken, vertalen en verspreiden kennis. Laten zien wát er gebeurt en waaróm. Zo voorzien we klanten van inzichten én ideeën.”

Werkwijze

Het Research Team

Gonny

Research Ster

Nancy

Food-Embracer

Ina

Data Catcher

Mariska

Food Explorer